Hoi! Wat leuk zeg dat je even een kijkje neemt achter de schermen. Ik vertel je hier graag iets meer over mijzelf.

Mijn naam is Ellen en samen met mijn man Han, heb ik 4 mooie kinderen gekregen. Senne, Inger, Teije en Amy. Wat hou ik veel van ze!

Naast het moederschap en alles wat daarbij komt kijken ben ik ook juf en medewerker in een psychologenpraktijk. Kinderen en tieners hebben een speciaal plekje in mijn hart. Ik geniet ervan om iets te kunnen/ mogen betekenen voor mensen die op mijn pad komen.

Een grote hobby van mij is naaien; creëren. Van een mooie lap stof iets maken wat betekenis heeft. Ik kom tot rust achter mijn naaimachine. Als ik dan langzaam aan een kledingstuk, mooie haarband of tas zie ontstaan geniet ik!

Ik hou ervan om mensen blij te maken met een product wat ik heb mogen maken. Het contact met klanten is super leuk. Het meedenken en uitwerken en vervolgens inpakken en opsturen blijft mooi om te doen 💛.

De haarbandenlijn ontstond later. Ik ontdekte hoe handig en leuk haarbanden met draad zijn. Op een groot evenement ervoer ik hoe bijzonder het is om mensen mooi te mogen maken door een band bij ze in te doen. Het maakt niet uit of je nu kort, lang, dun of dik haar hebt, want met een draadhaarband kun je ieders haren in het gewenste model brengen. Op de kaartjes die ik heb laten ontwerpen voor de haarbandenlijn staat: Be YOU tiful! Dáár geloof ik in! Ieder mens is zo uniek en mag er zijn en gezien worden. Ik wil daar heel graag mijn steentje aan bijdragen. Je kronen met een mooie haarband! 👑

En van het een kwam het ander en nu mag ik mijn eigen webshop openen! Wow, wat ontzettend gaaf is dit!

Ik hoop dat veel mensen samen met mij mogen genieten van alle leuke dingen in deze webshop!

Ik wens je heel veel moois toe! ❤️

Ellen